Adakah anda mengimpikan kulit yang putih dan bersih tanpa jerawat?

*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.

Sampai bilakah lagi anda mahu jerawat menghantui hidup anda?

*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.
*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.
*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.

Ingin menyelesaikan masalah jerawat di wajah anda dengan cara yang mudah dan selamat?

Hai Cik Jelitawan Muda,

Women Desiree Essential Cream

Adakah Cik Jelitawan mengalamai masalah jerawat?

Memperkenalkan WDEC Women Desiree Essential Cream.
Ia boleh MENCEGAH TONA KULIT TIDAK SEKATA,MENCEGAH KESAN PARUT, MENCEGAH BLACK HEADS, MENCEGAH KULIT BERMINYAK, MENCEGAH JERAGAT & KULIT KASAR yang berpunca dari sel kolagen yang kurang.
*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun ianya mengikut kesesusaian tubuh dan cara penggunaan yang betul.

"Kajian juga mendapati SEL KOLAGEN yang KURANG akan menambahkan lagi KEDUTAN di wajah".


Tahukah anda jerawat timbul akibat daripada sel kolagen yang gagal memperbaiki kulit yang rosak sehingga menyebabkan radikal bebas dan toksik terperangkap didalam wajah anda sehingga ia sukar disingkirkan dari wajah anda.

5 FAKTA mengenai sel kolagen  :

  • FAKTA 1 : Sel kolagen adalah sejenis protein.
  • FAKTA 2 : Sel kolagen berfungsi untuk merawat kulit anda dengan menghubungkan satu sel kuit ke sel kulit yang lain.
  • FAKTA 3 : Sel kolagen dihasilkan dari hormon estrogen yang terdapat didalam tubuh wanita. 
  • FAKTA 4 : Hormon estrogen yang tidak stabil akan menyebabkan sel kolagen berkurangan.
  • FAKTA 5 : Sel kolagen yang berkurangan akan menyebabkan jerawat, jeragat, kulit kusam dan berbagai lagi masalah kulit yang lain.

Nak Tahu Cara MENCEGAH Jerawat Dari Wajah Dengan Berkesan?
Jangan Berlengah Lagi!

Tak mahu lah sampai jerawat batu timbul baru nak rawat, nak pulih pon ambil masa yang lama nanti kan..

Nak MENCEGAH masalah kulit di wajah anda dengan BERKESAN?


Hanya Sapuan, Cara Mencegah Jerawat Dengan Mudah.

WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WDEC), krim kecantikan yang dapat mencegah jerawat dari wajah anda.

  • Bahan kandungannya diformulasikan khas anti penuaan dan mencerahkan kulit
  • Ia membantu mencerahkan kulit kusam dan tona kulit tidak sekata

 

Hanya calitan dari botol jar WDEC dan sapuan nipis ke permukaan kulit.


Bagaimanakah cara penggunaan Krim
WDEC?

 1 - Buka penutup botol.

2 - Calit krim dengan hujung jari anda sedikit sahaja dari botol.

3 - Untuk di permukaan kulit yang mempunyai bulu roma, sapuan mestilah melawan alur bulu roma supaya krim dapat masuk ke dalam kulit dengan mudah.

4 - Sapu hingga krim meresap ke dalam kulit anda dalam masa 5 saat.

5 - Selesai.

Bagaimana Penggunaan WDEC secara efektif?

I - Kami cadangkan sapuan hanya DUA kali sehari selepas mandian.

Adakah Krim WDEC selamat untuk kulit anda?

Kami memberi jaminan Women Desiree Essential Cream selamat digunakan kerana ia telah berdaftar dengan rujukan NOT150804530K

Apa kata pengguna WDEC ?

"Kalau dulu rasa kulit ni macam kurang serinya, makin hari masalah JERAWAT menganggu keyakinan saya terhadap diri sendiri.
Selepas BERTEMU WDEC Umpama ada sinar baru.Masalah kulit wajah yang saya alami dapat di atasi malah Bentuk WAJAH JUGA NAMPAK SEMAKIN MERUNCING". Pencalit Tegar WDEC 
*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.

Nak Tahu Siapa Lagi Pengguna WDEC ?
Jom kita tengok video ni..

*Disclaimer:testimoni ini adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.

  • Ekstrak Pueraria Mirifica
  • Ekstrak Akar Tree Peony
  • Arbutin
  • Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis
  • Cetearyl Glucoside
  • Glycerin
  • Dan berbagai lagi ingredient hebat yang hanya terdapat didalam satu botol

Berapa yang anda perlu laburkan untuk kecantikan kulit anda?


1 BOTOL JAR PENGGUNAAN 1 BULAN  -   RM95 SM/RM100 SS


3 BOTOL JAR PENGGUNAAN 3 BULAN  -  RM255 SM/RM260 SS (DISKAUN RM30)

BELI 1 FREE 3!


1)
PERTAMA
FREE Perkhidmatan Konsultan agar krim ini digunakan secara efisyen.

2) KEDUA FREE Penghantaran.

3) KETIGA FREE Gift


Bagaimana  Untuk Melakukan Pesanan Bagi Produk Ini?


1.
Pembayaran mengikut pilihan bank anda
    i - CIMB BANK
        Penama : Adleesya Beauty
        No. Akaun : 8601087734
        Buka CIMB Clicks    
   ii - Maybank
        Penama : Adleesya Beauty
        No akaun : 555032521153
        Buka Maybank2u

2. Hantarkan bukti pembayaran anda melalui EMAIL kepada kami melalui  womendesiree@gmail.com atau WHATSAPP 019 629 2207

3. Anda boleh menghantar tempahan dengan melengkapkan borang tempahan anda disini >>>Tempah<<< 

4. Pesanan akan dihantar melalui POSLAJU. Anda akan menerima Tracking No. dengan SMS selepas penghantaran dibuat. Penghantaran akan dibuat selepas satu atau dua hari bekerja.
*Penghantaran hanya untuk seluruh Malaysia sahaja.

5. Jika anda menghadapi masalah untuk pembayaran dan penghantaran, sila WHATSAPP ke  019 629 2207.

Sedia Membantu,

FB ProfileRaihanna

Adleesya Beauty

 Adleesya Beauty Ent (0022187261-K) merupakan sebuah syarikat yang sedang berkembang maju dengan menghasilkan produk berkualiti tinggi serta menjadi platform perniagaan kepada usahawan Malaysia. Produk yang dihasilkan oleh kami sendiri ialah Women Desiree Essential Cream WD ,Women Desiree V Hygiene WDVH, Jus A'more & Hydrating Essence

"TRANSFORMASI DUNIA KECANTIKAN WANITA"

Disclaimer: apa yang kami nyatakan di web Ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa ulasan pengguna sebenar.penguna di nasihat kan menggunakan produk ini seperti di nasihatkan.namun kami tidak bertanggjawab jika ada sebarang masalah/komplikasi di atas penggunaan produk.

Copyright © 2016. Adleesya Beauty 

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.