Adakah anda mengimpikan kulit yang putih dan bersih tanpa jerawat?

*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.

Sampai bilakah lagi anda mahu jerawat menghantui hidup anda?

*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.
*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.
*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.

Ingin menyelesaikan masalah jerawat di wajah anda dengan cara yang mudah dan selamat?

Hai Cik Jelitawan Muda,

Women Desiree Essential Cream

Adakah Cik Jelitawan Muda tahu punca jerawat adalah kerana masalah ketidakstabilan hormon?
 
Cik Jelitawan Muda tahu tak bahawa terdapat krim terapi hormon diciptakan khas untuk semua kaum wanita termasuk yang hamil khas untuk mencegah masalah jerawat yang menghantui anda lagi-lagi yang mengalami RESDUNG.

BONUS untuk Cik,
Ia juga boleh MENCEGAH TONA KULIT TIDAK SEKATA,MENCEGAH KESAN PARUT, MENCEGAH BLACK HEADS, MENCEGAH KULIT BERMINYAK, MENCEGAH JERAGAT & KULIT KASAR yang berpunca dari sel kolagen yang kurang.
*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun ianya mengikut kesesusaian tubuh dan cara penggunaan yang betul.

"Kajian juga mendapati SEL KOLAGEN yang KURANG akan menambahkan lagi KEDUTAN di wajah".


Tahukah anda jerawat timbul akibat daripada sel kolagen yang gagal memperbaiki kulit yang rosak sehingga menyebabkan radikal bebas dan toksik terperangkap didalam wajah anda sehingga ia sukar disingkirkan dari wajah anda.

5 FAKTA mengenai sel kolagen  :

  • FAKTA 1 : Sel kolagen adalah sejenis protein.
  • FAKTA 2 : Sel kolagen berfungsi untuk merawat kulit anda dengan menghubungkan satu sel kuit ke sel kulit yang lain.
  • FAKTA 3 : Sel kolagen dihasilkan dari hormon estrogen yang terdapat didalam tubuh wanita. 
  • FAKTA 4 : Hormon estrogen yang tidak stabil akan menyebabkan sel kolagen berkurangan.
  • FAKTA 5 : Sel kolagen yang berkurangan akan menyebabkan jerawat, jeragat, kulit kusam dan berbagai lagi masalah kulit yang lain.

Nak Tahu Cara MENCEGAH Jerawat Dari Wajah Dengan Berkesan?
Jangan Berlengah Lagi!

Tak mahu lah sampai jerawat batu timbul baru nak rawat, nak pulih pon ambil masa yang lama nanti kan..

Nak MENCEGAH masalah kulit di wajah anda dengan BERKESAN?


Hanya Sapuan, Cara Mencegah Jerawat Dengan Mudah.

WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WDEC), krim terapi hormon yang bersedia membantu  menstabilkan hormon estrogen agar sel kolagen anda dapat mencegah jerawat dari wajah anda.

  • Bahan kandungannya diformulasikan khas untuk menstabilkan hormon estrogen.
  •  Mempercepatkan lagi pembuangan toksin didalam tubuh serta menambahkan lagi sel kolagen anda sehingga stabil.
  • Ia membantu merawat kulit kusam dan tona kulit tidak sekata

 

Hanya calitan dari botol jar WDEC dan sapuan nipis ke permukaan kulit.


Bagaimanakah cara penggunaan Krim
WDEC?

 1 - Buka penutup botol.

2 - Calit krim dengan hujung jari anda sedikit sahaja dari botol.

3 - Sapukan terus ke permukaan kulit yang anda mahu.

4 - Untuk di permukaan kulit yang mempunyai bulu roma, sapuan mestilah melawan alur bulu roma supaya krim dapat masuk ke dalam kulit dengan mudah.

5 - Sapukan di nadi utama anda seperti di leher, di bawah pergelangan tangan dan ari-ari.

6 - Sapu hingga krim meresap ke dalam kulit anda dalam masa 5 saat.

7 - Selesai.

Bagaimana Penggunaan WDEC secara efektif?

I - Kami cadangkan sapuan hanya DUA kali sehari selepas mandian.

II - Cara efektif untuk pembuangan toksik di dalam badan ialah melalui tidur dan minum air yang cukup untuk tubuh badan anda.

III - Proses pembuangan toksik semulajadi untuk tubuh badan manusia adalah melalui proses perkumbuhan iaitu perpeluhan dan pembuangan di bilik air.



Adakah Krim WDEC selamat untuk kulit anda?

Kami memberi jaminan Women Desiree Essential Cream selamat digunakan kerana ia telah disahkan sendiri oleh KKM. Rujukan No. NOT150804530K

Apa kata pengguna WDEC ?

"Kalau dulu rasa kulit ni macam kurang serinya, makin hari masalah JERAWAT menganggu keyakinan saya terhadap diri sendiri.
Selepas BERTEMU WDEC Umpama ada sinar baru.Masalah kulit wajah yang saya alami dapat di atasi malah Bentuk WAJAH JUGA NAMPAK SEMAKIN MERUNCING". Pencalit Tegar WDEC 
*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.

Nak Tahu Siapa Lagi Pengguna WDEC ?
Jom kita tengok video ni..

*Disclaimer:testimoni ini adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.

  • Ekstrak Pueraria Mirifica  - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen anda
  • Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan anda.
  • Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.
  • Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
  • Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering
  • Glycerin - Mengurangkan kesan parut pada kulit anda
  • Dan berbagai lagi ingredient hebat yang hanya terdapat didalam satu botol

Berapa yang anda perlu laburkan untuk kecantikan kulit anda?


1 BOTOL JAR PENGGUNAAN 1 BULAN  -   RM95 SM/RM100 SS


2 BOTOL JAR PENGGUNAAN 2 BULAN  -  RM180 SM/RM185 SS  (DISKAUN RM10)

3 BOTOL JAR PENGGUNAAN 3 BULAN  -  RM255 SM/RM260 SS (DISKAUN RM30)

BELI 1 FREE 3!


1)
PERTAMA
FREE Perkhidmatan Konsultan agar krim ini digunakan secara efisyen.

2) KEDUA FREE Penghantaran.

3) KETIGA FREE Gift



TUNGGU DULU!!!


promosi KEBABOM harga jimat rm20 

PROMOSI ULANG TAHUN KE - 2 sedang berlangsung SEKARANG!
Dapatkan Harga Promosi dengan Penjimatan Sehingga RM20 SEUNIT.
Dapatkan SEKARANG sebelum kami TAMATKAN PROMOSI HEBAT INI!


Bagaimana  Untuk Melakukan Pesanan Bagi Produk Ini?


1.
Pembayaran mengikut pilihan bank anda
    i - CIMB BANK
        Penama : Adleesya Beauty
        No. Akaun : 8601087734
        Buka CIMB Clicks    
   ii - Maybank
        Penama : Adleesya Beauty
        No akaun : 555032521153
        Buka Maybank2u

2. Hantarkan bukti pembayaran anda melalui EMAIL kepada kami melalui  womendesiree@gmail.com atau WHATSAPP 019 629 2207

3. Anda boleh menghantar tempahan dengan melengkapkan borang tempahan anda disini >>>Tempah<<< 

4. Pesanan akan dihantar melalui POSLAJU. Anda akan menerima Tracking No. dengan SMS selepas penghantaran dibuat. Penghantaran akan dibuat selepas satu atau dua hari bekerja.
*Penghantaran hanya untuk seluruh Malaysia sahaja.

5. Jika anda menghadapi masalah untuk pembayaran dan penghantaran, sila WHATSAPP ke  019 629 2207.

Sedia Membantu,

FB ProfileRaihanna

Adleesya Beauty

 Adleesya Beauty Ent (0022187261-K) merupakan sebuah syarikat yang sedang berkembang maju dengan menghasilkan produk berkualiti tinggi serta menjadi platform perniagaan kepada usahawan Malaysia. Produk yang dihasilkan oleh kami sendiri ialah Women Desiree Essential Cream WDEC dan Women Desiree V Hygiene WDVH.

Women Desiree Essential Cream diciptakan khas untuk wanita bagi mengembalikan kewanitaan semula jadi mereka dengan merawat hormon. Kebanyakan masalah wanita di Malaysia adalah berpunca dari hormon. Dengan kesan yang sangat positif daripada stabilnya hormon, kecantikan tubuh akan kembali, tubuh badan akan lebih segar serta kehidupan akan lebih sihat.

Women Desiree V Hygiene diciptakan khas untuk membantu menjaga kebersihan dalaman wanita agar selesa sepanjang hari. Diformulakan dengan PH Balance supaya dapat digunakan untuk semua jenis kulit. Kami telah memebantu puluhan ribu wanita meyelesaikan masalah kesihatan mereka sejak August 2014 lagi dan kami juga menyediakan platform untuk usahawan terutama surirumah bagi menambah pendapatan mereka.

Kejelitaan Wanita Adalah Dari Kecantikan Luar Dan Dalam

Ekstrak Pueraria Mirifica  - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen anda

Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan anda.

Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.

Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat.

Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.

Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering.

Glycerin - Menghilangkan kesan parut kulit anda.

Glutathione - Agen anti penuaan dan kanser

Niacinamide Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit.

Cetearyl Glucoside - Mengekalkan kelembapan dan menganjalkan kulit.

Dimethicone Topical - Mempercepatkan proses pertumbuhan sel kulit serta melindungi kulit dari kekeringan.

Hidrolyzed Sesame Protein - Menjadikan kulit licin lembut dan anjal.

Xylitylglucoside - Melembabkan serta mempercepatkan proses pertumbuhan kulit yang baru sehingga dapat memeberhentikan pendarahan dengan segera.

Phenoxyethanol - Mengeluarkan toksik yang terperangkap didalam tubuh badan.

Aminopropyl Ascorbyl Phosphates - Agen antioksida yang melambatkan proses penuaan.

Kami memberi jaminan Women Desiree Essential Cream selamat digunakan.
Rujukan No. NOT150804530K <<<Sila klik no. pendaftaran ini untuk pengesahan.

*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.
*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.
*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.
*Disclaimer:testimoni adalah dari pelanggan kami yang sebenarnya namun mengiikut kesesusaian tubuh.

Kebiasannya ingredient ini dihasilkan secara berasingan tapi kami berjaya menyatukan semua ingredient hebat ini di dalam satu botol jar WDEC.

Tak cukup?
Layari FB Page kami di
https://www.facebook.com/womendesireehq/?fref=ts

ATAU

[Untuk Pengguna Telegram Sahaja]
Jom layan ribuan testimoni kami di Telegram
Sila Klik Link Ini Untuk Lihat Lebih Banyak testimoni https://telegram.me/wdecinfo 
atau search di telegram anda  @wdecinfo 

Disclaimer: apa yang kami nyatakan di web Ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa ulasan pengguna sebenar.penguna di nasihat kan menggunakan produk ini seperti di nasihatkan.namun kami tidak bertanggjawab jika ada sebarang masalah/komplikasi di atas penggunaan produk.

Copyright © 2016. Adleesya Beauty 

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.